中文版
Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. flamur
shtëpi » Rast
Rast

Australian Paste tharëse Projektet

kohë: 2018-01-15

Konvergjenca e diturisë të reja, korrjes rezultatet pasur. Si një ekspert dhe udhëheqës në makineri e ushqimit në Kinë, Goldcheer Makineria ka marrë drejtimin e nxitjen e zhvillimit të industrisë dhe e fokusuar në nevojat e klientëve të saj. Ajo ka nisur me sukses një seri të pajisjeve udhëheqës-edge që është lavdëruar shumë nga industria. kohët e fundit, Goldcheer makineri në tregun australian herë llogariten për ulësen e ardhshme, për të siguruar konsumatorët me një tharëse të re, temperatura makine avion ngrohje 60 gradë, automatike avull, transportues me shpejtësi të kontrollit të frekuencave, shpejtësi të rregullueshme, me ushqim të keq Bordit zinxhir transportues, si në teknologji apo në cilësinë e, gjitha praktike për përdoruesin për të sjellë vlera të përvojës.

Në të ardhmen, me këmbë në tokë, praktikuesit përkasin risimtarëve paskrupullt. Në teknologji të re, format i ri, një model të ri, Goldcheer Makina do të konsolidojë më tej teknologjinë dhe cilësinë e produktit për konsumatorët, për të siguruar klientëve një pGoldcheermë të mirë të produktit. Goldcheer makineri do të mbështesë zhvillimin e risi të shtyrë nga filozofia e biznesit, një mision të fortë për të luajtur, dhe vazhdimisht të forcojë aftësinë e inovacionit të pavarur, dhe për të nxitur transformimin e arritjeve të teknologjisë së lartë, promovuar ndërkombëtarizimin e markave kombëtare, dhe për të nxitur Kinën për botën.

Rast

Na kontaktoni

  • Tel: +86-21-69518159
  • Fax: +86-21-39532060
  • Mobile: +8618221026068
  • Whatsapp: +8618221026068
  • WeChat: +8618221026068
  • Email: sales@gc-machinery.com
  • Adresë: No.73 Dongpu Road, East Industry Park, Ningbo City, Provinca Zhejiang, Kinë
Menu