中文版

Produkte

i mirëpritur

Shanghai Goldcheer Makineri
Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd Hyrje

Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. është një prodhues të teknologjisë së lartë i performancës makineri të përpunimit të ushqimit. Kompania jonë është e angazhuar për hartimin dhe zhvillimin e linjave të prodhimit për domate paste, fruta dhe perime lëng, pini çaj, pluhur fruta, qumësht, kos, qumesht pluhur, birrë pajisje fabrikë birre.

E pajisur me makineri dhe cutting-edge teknologji të përparuar, ne jemi në gjendje të zhvillojnë ushqimit të saktë të pajisjeve të përpunimit të tilla si autoclave, sterilizator tunel dhe ftohës, tub sterilizator etj. GC Machinery ofron zgjidhje të kuptueshme të kthehet-kyç, qepur pajisur me specifikimet e klientit-side.

GC Machinery ofron shërbime të tilla si instalimi, komisioneve dhe operator trajnimit. Stafi shumë përvojë ynë teknik mund të sigurojë të problemeve të detajuar. Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje produktit apo shërbimeve të lidhura. Ne shumë sugjerime konsumatorëve vlera dhe reagimet. përfaqësuesit e shërbimit janë në gatishmëri për të ju ndihmuar në gjetjen e blerjes përsosur.

shiko më shumë

News ynë

Menu