中文版
Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. flamur
shtëpi » Lajme » Kompania News
Kompania News

pajisjet e reja, teknologjive të reja, proceset e reja, përmirësimet e reja

kohë: 2018-09-04

Pajisje është një tregues themelor i shkallës dhe modernizimi i një ndërmarrjeje, dhe një faktor i rëndësishëm në produktivitetin sociale. Në gusht të këtij viti, Goldcheer zhvilluar në mënyrë aktive pajisje të përparuara të prodhimit për të përmbushur kërkesat e tregut. pajisjet e reja, teknologjitë e reja dhe proceset e reja kanë përmirësuar në masë të madhe kapacitetin e prodhimit dhe klasën e produktit, efikasitetit përmirësuar ekonomike dhe ndërmarrjet e ndihmuan për të zhvilluar me shpejtësi.

 

Në punëtorinë e prodhimit të Goldcheer ne mund të shohim se një makinë markë të re prerja 4KW lazer prerja një 14mm të trasha pjatë çelik. Sipas personit përgjegjës të kompanisë, pajisjet investuar zyrtarisht mund të zvogëlojë në masë të madhe shumë operacione të mëparshme. Koha e nevojshme mund të përmirësohet edhe më tej në aspektin e estetikë, e cila është promovuar në masë të madhe si për përmirësimin e efikasitetit të punës tonë dhe për klasën e produktit përfundimtar.

 

Me konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të tregut, ndryshimi është bërë një normale e re, shumë kompani janë duke u përpjekur për të shqyrtuar drejtimin e tyre të ri, Goldcheer në mënyrë që të kërkojë zhvillimin më të ri, reduktuar konsumin e energjisë e prodhimit, përmirësuar efikasitetin e prodhimit Në të njëjtën kohë, ne jemi vazhdimisht duke kërkuar mundësi të reja për zhvillim. Me futjen e pajisjeve të reja dhe respektimi strategjinë e zhvillimit të teknologjisë së lartë duke filluar pikë, investimi të lartë dhe cilësi të lartë, ne do të përmirësuar më tej nivelin modernizimin e pajisjeve teknike.

Na kontaktoni

  • Tel: +86-21-69518159
  • Fax: +86-21-39532060
  • Mobile: +8618221026068
  • Whatsapp: +8618221026068
  • WeChat: +8618221026068
  • Email: sales@gc-machinery.com
  • Adresë: No.2 Bund Road, Jiuhua Industry Park, Nantong qytetit, Jiangsu Province, Kinë
Menu