中文版
Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. flamur
shtëpi » Rreth nesh » Ekipi ynë
Ekipi ynë

 GC Makineri kanë një ekip të shitjes pasion për të hapur tregun dhe të sigurojë mbështetje profesionale , jo vetëm në Kinë, edhe në të gjithë botën.

• GC Machinery mund të sigurojë një tabelë të plotë rrjedhës të linjës të prodhimit. Ne ofrojmë klientëve një plan urbanistik-plan të detajuar dhe të plotë në mënyrë që ata mund të kenë kuptuar më mirë të pajisjeve që duke blerë. Cikli jonë dorëzimit shkon në mes 30-90 ditë dhe është kryesisht i varur nga faktorë të tillë si për sasinë dhe pajisjeve specifikimet. Të gjitha të makinerive tonë është në dispozicion me një garanci një vit. Gjatë kësaj periudhe, ne ofrojmë pjesët pajisje falas. Shërbimi mirëmbajtja e pajisjeve gjatë gjithë jetës është gjithashtu në dispozicion. Përveç kësaj, Ne të sigurojë instalimin e pajisjeve dhe customization. Shërbimet e trajnimit Operator janë në dispozicion sipas kërkesës. 

Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. Ekipi ynë

Na kontaktoni

  • Tel: +86-21-69518159
  • Fax: +86-21-39532060
  • Mobile: +8618221026068
  • Whatsapp: +8618221026068
  • WeChat: +8618221026068
  • Email: sales@gc-machinery.com
  • Adresë: No.2 Bund Road, Jiuhua Industry Park, Nantong qytetit, Jiangsu Province, Kinë
Menu