中文版
Goldcheer Machinery Shanghai Co., Ltd. flamur
shtëpi » Lajme » Industry News
Industry News

Të përshpejtojë zhvillimin dhe përdorimin e shtatë pemëve dhe përpunimit të perimeve pajisje

kohë: 2017-08-23

Kina është një nga bota \ 's katër vendeve të mëdha të prodhimit të frutave dhe perimeve, kapaciteti aktual frutave dhe perimeve të përpunimit të më pak se një e shtatë të prodhimit, kryesisht të freskëta. departamentet përkatëse të parashikuar dhe të frutave dhe perimeve të hulumtimit ekspertët vuri në dukje se e ardhmja duhet të përshpejtojë në vijim shtatë llojet e frutave dhe të përpunimit të perimeve pajisjeve dhe teknologjive kyçe, zhvillimit të teknologjisë Hulumtimi dhe shfrytëzimi.

  i parë, pije makineri të përpunimit. Të përshpejtojë zhvillimin e teknologjisë pa mikrobe mbushje, për të përmirësuar kapacitetin e prodhimit të mbushjes linjat e prodhimit, të përmirësuar pajisjet dhe automatizimi nivelin ekzistues, promovuar kontrollit kompjuter linjë prodhimi automatizimi, dhe për të nxitur më tej përdorimin e teknologjisë së sterilizimit presion të lartë.

  i dytë, perimeve pajisje të përpunimit. Permiresimi standardizimin e pajisjeve ekzistuese, Automatizimi dhe mekanizimi nivel, forcuar kërkimin shkencor dhe zhvillimin, krijimi i një fruti kombëtar dhe qendra kërkimore të përpunimit të perimeve makineri dhe bazës, krijimi i frutave dhe teknologjinë e përpunimit të perimeve dhe të pajisjeve të rrjetit të informacionit, për të mbajtur krah për krah të zhvillimeve në vend dhe jashtë vendit.

  i tretë, lëng filtrimit, pajisje ndarje. Të përshpejtojë zhvillimin e pajisjeve të filtrimit në shkallë të gjerë për të përmirësuar nivelin e automatizimit, separator flutur duhet të jetë në shkallë të gjerë dhe drejtim automatizuar për të përmbushur kërkesat e ndryshme materiale.

  i katërt, dërrmues pajisje. Forcimi kërkimin dhe zhvillimin e komponentëve kryesorë për të përmirësuar rezistencën e tij veshin, rezistenca korrozioni dhe rezistenca e ndikimit; për të forcuar zhvillimin e nënshkrimin e materialeve për të përmirësuar presion dhe lagështia e lartë e rezistencës, përshpejtojë promovimin dhe përdorimin e mulli ultra-gjobë.

  Pesë është pajisje sterilizimi. Përmirësuar nivelin e automatizimit të pajisjeve të sterilizimit dhe besueshmërinë e saj zbulimin dhe monitorimin e pajisjeve, të përshpejtojë zhvillimin e pajisjeve sterilizim presion të lartë për të nxitur zhvillimin e teknologjisë tejzanor sterilizimit, teknologji magnetike sterilizimi dhe teknologji sterilizimi pulsi.

  Gjashtë është pajisje tharje. Të përshpejtojë zhvillimin, zhvillim, përmirësimin e sistemit të kontrollit automatik dhe teknologji pompë ngrohje për të përmirësuar performancën e pajisjeve tharje, zhvillimi i pajisjeve shërim të ngrohjes për të përmirësuar efikasitetin e energjisë.

  Shtatë është pajisje e shpejtë të ngrira. Përmirësuar pajisjet ekzistuese, sistemit të kontrollit automatik për të përmirësuar efikasitetin; zhvillimi i azotit të lëngshëm të shpejtë-makine ngrirjes dhe frigorifer çeliku dhe kështu me radhë. Përmirësimin e performancës së makinerive mbështetëse dhe standardizimit, Automatizimi dhe mekanizimi nivel.

ekspertët këshillojnë, shtatë llojet e makinerive dhe pajisjeve duhet të jetë zhvillimi në kohë dhe prodhimin, aq më shpejt aq më shumë në treg, sipas varieteteve të ndryshme të frutave dhe perimeve dhe strukturën e performancës, zhvillimin dhe prodhimin e modeleve të ndryshme, Performanca e pajisjeve mekanike, dhe për të Kinës \ 's nivel rajonal të zhvillimit ekonomik dhe në Lindjen e , Zhvillimi i dallimeve në Perëndim, zhvillimi i duhur i madh, kuvendi mesme dhe të vogla të frutave dhe perimeve makineri.

Na kontaktoni

  • Tel: +86-21-69518159
  • Fax: +86-21-39532060
  • Mobile: +8618221026068
  • Whatsapp: +8618221026068
  • WeChat: +8618221026068
  • Email: sales@gc-machinery.com
  • Adresë: No.2 Bund Road, Jiuhua Industry Park, Nantong qytetit, Jiangsu Province, Kinë
Menu